Szellemi forradalom, Magunkért!

Kedves Magunkért Barátaink!

Eljött a pillanat, amikor az elmúlt másfél év munkája megérett arra, hogy nyilvánosságra hozzuk közös céljainkat.

Örömmel és büszkeséggel tudatjuk, hogy bejegyzésre került a Mozgalmunk pártja, a Magunkért Demokrata Párt, mely a mai napon, új politikai kultúrát hirdet. A pártnak nem lesz senki más tagja, csak a mozgalom által kiválasztott 106 képviselőjelölt. Alapos előkészítés után, nekik a következő hónapokban meg kell mutatniuk, hogy valóban rászolgálnak a bizalomra és küldetésként tekintenek az állampolgárok szolgálatára.

Elkészült a programunk, mely alapjaiban nyújt változást és valódi megoldásokat egy igazságos, tisztességes és prosperáló Magyarország megteremtéséhez. Hamarosan ezt is bemutatjuk.

SZELLEMI FORRADALOMmal kívánjuk ezt a politikai változást véghez vinni, melyet a mai napon elindítunk. Pontosan kidolgoztuk egy átlátható, hatékonyan működtetett, morális országvezetés struktúráját, melyet a következő időszakban folyamatosan ismertetni fogunk.

Mi a jövőt kívánjuk építeni, előre tekintünk és azokhoz szólunk, akiknek elege van az értelmetlen viaskodásból és konstruktív építkezésre, együttműködésre vágynak.

Itt az idő, hogy meghaladjuk az elmúlt évszázad politikai ideológiáit és a humanizmus égisze alatt, az EMBERI MÉLTÓSÁGOT tűzzük a zászlónkra.

Több ezer szimpatizáns és több száz aktivista, valamint leendő új képviselőjelölt csatlakozott már a Magunkért Mozgalomhoz, és most tágra nyitjuk a kapukat, hogy Te és a barátaid, ismerőseid is kapcsolódjatok, hogy közösen teremtsünk egy biztonságos, tisztességes és boldog Magyarországot Magunknak.

Valódi részvételi demokráciát hirdetünk, ahol beleszólhatunk az életünket érintő kérdésekbe, mert mi, EMBEREK vagyunk fontosak.Erre is pontos megoldási javaslataink vannak.

A következő hetekben folyamatosan adunk hírt Magunkról és bővítjük a nagy csapatot az újonnan érkezőkkel.

Jelenleg további információkat találsz a Magunkért Mozgalomról a www.magunkert.com weboldalon, mely hamarosan átalakul.

Oszd meg másokkal is a jó hírt, hogy minél többen TEGYÜNK MAGUNKÉRT! 

Weith Katalin
alapító

Megosztás:
Share

1 Comment on "Szellemi forradalom, Magunkért!"

  1. Sikolsine Judit | 2017-11-02 at 13:58 |

    Sokan gondoljuk, hogy minden ember felelős a tetteiért. Magunkon közösen tudunk segiteni. Együtt erősek vagyunk, főleg, ha mindenki ahhoz tesz hozzá tehetségéből, amihez a legjobban ért.

Comments are closed.