Boldogság

Mindenki boldogabb, jobb életre vágyik, amit csak szép és jó gondolatok között lehet megteremteni. Végre egyre többen kezdik ezt felismerni.

1,5 éve azon dolgozunk, hogy megtaláljuk mindazokat, akik békességben, egymást tisztelve, bizalommal szeretnének élni és hiszik, hogy Magyarország egy gyöngyszem lehet Európa szívében. Soha nem vettünk részt gyűlölködésben, ellenségességben, bizakodó tekintetünket mindig a szebb jövő felé irányítottuk. Tesszük ezt most már több ezren, mert úgy gondoljuk, hogy a gyűlölet nem vezet megoldásra. Kristálytisztán látjuk mi is, hogy mi zajlik körülöttünk, de azon dolgozunk éjt-nappallá téve, hogy olyan új megoldásokat tudjunk felmutatni, amivel véget vethetünk ennek a katasztrófa felé vezető útnak és megfordíthatjuk a folyamatokat Magyarországon.

Azért írtunk eddig szépet és jót, hogy segítsük kicsit könnyíteni a mindennapi gondokat és akikhez eljutunk, legalább pár percre ki tudjanak lépni abból a gyűlölethalmazból, ami a körülöttünk lévő világból és a médiából árad.

Léteznek nagyon jól működő, jóléti országok, mint Svájc vagy Izland, ahol az emberek beleszólhatnak az őket érintő kérdésekbe. Ezzel folyamatosan ellenőrizhetik a politikai döntéseket és időben megállíthatják a rossz irányba induló folyamatokat. Az említett országokban a parlamenti pártok képviselői az emberekért és az országukért dolgoznak, együttműködésben egymással. Képesek túllépni önös érdekeiken és a legjobb megoldásokat alkalmazzák függetlenül attól, hogy az éppen kinek a kezdeményezése volt. Közös a céljuk; az emberek megelégedése és az országuk fejlődése. Ahogy látszik, el is érik ezt.

Mi is létrehozhatunk egy ilyen Magyarországot, ahol részt veszünk a döntésekben, kezdeményezünk új és jó dolgokat, amit az ország vezetői meghallgatnak és továbbfejlesztenek. Minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz, hogy ez a mindennapjaink része legyen.

Nincs időnk viaskodásra, mert ez az új rendszer figyelmet és sok közös munkát igényel. Először fel kell mérnünk és értékelni a jelenlegi helyzetet, megállítani a negatív folyamatokat, helyreállítani a morált, előteremteni az erőforrásokat és elkezdeni az építkezést.

Ha igazán meg akarjuk őrizni a nemzeti biztonságunkat és önérzetünket, akkor ezt nem erőből, hanem tehetségből teremthetjük meg, olyan értékekkel megalapozva, amivel valóban képesek vagyunk kiemelkedni és az élvonalba kerülni. Izland 2011-ben lábalt ki hasonló módon a válságból, és ma már egy virágzó gazdasággal és biztonsággal rendelkező, a világ harmadig legboldogabb országa.

Szeretnéd, hogy Magyarország is a fejlődés útjára lépjen, boldog életet és jövőt teremtve ezzel magadnak és szeretteidnek? Csatlakozz hozzánk és jelezd, ha Te is tenni tudsz és akarsz ezért!

Weith Katalin

Számítunk Rád, tegyünk közösen Magunkért!

Megosztás:
Share