SZAKÉRTŐ KORMÁNYPROGRAM

A politika művelése felelősségteljes munka, amihez magasan kvalifikált szakemberekre van szükség. Sikere abban mérhető, ha a szakértő kormány tagjai felelősen és eredményesen menedzselik az ország erőforrásait, az állampolgárok biztonságban és jólétben élnek. Ez csak úgy lehetséges, ha a kormány tagjai tiszta és világos célok mentén dolgoznak, szakmailag megalapozott döntéseket hoznak, melyek teljes mértékig szolgálják az ország lakosságának érdekeit. Az állampolgárok pedig közvetlenül részt vesznek a közügyekben és lehetőségük van javaslattételre az őket érintő ügyekben. Várjuk azoknak a szakembereknek a csatlakozását, akik rendelkeznek már kész program javaslatokkal, vagy együttműködnének más szakértőkkel egy professzionális kormányprogram kidolgozásában.

Demokratikusan, együtt alkossunk meg egy Szakértő Kormányprogramot!

Várjuk észrevételeidet, javaslataidat a formára és tartalomra egyaránt! Amennyiben csatlakozol ebbe a munkacsoportba, tagjává válsz egy virtuális alkotó közösségnek.

Elfogadás után belépési lehetőséged lesz a Magunkért Mozgalom Szakértő Kormányprogram alkotó Facebook csoportba, és máris kezdhetjük a közös alkotást.

Részt kívánok venni a Szakértő Kormányprogram alkotó csoportban!

Magunkért Mozgalom – Szakértő kormányprogram előkészítő csoport

 

Megosztás:
Share