Útelágazás

Olyan országban élünk, ahol minden adott a boldog és harmonikus élethez. Rengeteg emberi tehetségünk és természeti adottságunk van ahhoz, hogy Európa gyöngyszemeként ragyogjunk. Számtalan kiváló tudósunk, művészünk és sportolónk viszi hazánk jó hírét a világba. Természeti szépségeink és gyönyörű épületeink csábítják ide a külföldi turisták millióit. Bőséges forrás áll rendelkezésre, hogy mindenki annyi jövedelmet kapjon, amiből minőségi életet élhet. Mindennel rendelkezünk, hogy felépítsük a számunkra legszerethetőbb Magyarországot.

Mégis olyan országban élünk, ahol elkeseredettek az emberek, mert a napi megélhetés millióknak okoz gondot. Fiatalok és szakemberek százezrei mentek külföldre a boldogabb élet reményében, mert itt nem becsülik a munkájukat. Hazugság árad a médiából, amitől félelem és bizalmatlanság uralkodik az emberek között. A depresszió és a csüggedés egyre többeknek okoz visszafordíthatatlan betegségeket, melyek kezelésére nem állnak rendelkezésre megfelelő egészségügyi intézmények, és a megelőzésére nincs a köztudatban elégséges tudás. Falak veszik körül határainkat, amivel elszigetelődünk a világtól és a fejlődéstől. Kevesek kiváltsága itt ma az, ami mindnyájunknak jár, és amit minden embernek joga van élvezni.

A jó adottságokat hozzáértő szakértelemmel lehet még értékesebbé tenni, vagy hozzá nem értéssel tönkretenni. Az ország erőforrásainak a menedzselése egy szakma, amit tudással, megfelelő jellemmel, jó szándékkal és józan ésszel eredményesen lehet végezni. Ehhez tisztességes, küldetéstudattal rendelkező politikusokra van szükség, és Rád, akivel együtt valósággá tehetjük a vágyakat.
 
Április 8. – a Te Választásod!

Megosztás:
Share