Országszerelő

Mi történik, ha kilyukad a csatorna, nincs áram és elromlik az autó, vagyis felborul a mindennapi szükségletünket biztosító harmónia. Azonnal intézkedünk, megfelelő szakembert keresünk és megjavíttatjuk a meghibásodott dolgokat. Hiszen nem oldja meg helyettünk senki ezeket a problémákat.

Országunk, a magyar állampolgárok, mindnyájunk “lakása”. Mi döntjük el, hogy ki a legmegfelelőbb gondnok, akit megbízunk azzal, hogy amíg éljük az életünket, végezzük a munkánkat, tesszük a dolgunkat, ő a munkatársaival tökéletesen elvégezze az ország karbantartását, felújítását, intézze az új beruházások ügyét és az alapellátás biztosítását.

A részvételi demokráciában mindnyájan felelősséget vállalunk azért, hogy megválasszuk azokat a tisztességes képviselőket, akik valóban a mi érdekünket szolgálják, és ha kiderül, hogy nem ezt teszik, akkor azonnal lecseréljük őket alkalmasabb szakemberekre.

Ma az országunk ügyei ezer sebből véreznek, eluralkodott az elégedetlenség, és csak tehetetlenül várakozunk, talán valaki majd intézkedik helyettünk. Hozzáértő szakemberekre, politikusokra van szükség, akiket nekünk kell megtalálnunk.

De hol keressük őket? Köztünk vannak, aki tudja hol, hívja őket sürgősen, hogy újra rendben menjenek a dolgok, nem csak otthon, hanem itthon is!

Weith Katalin

https://magunkert.com/kepviselo-palyazat

Megosztás:
Share