Nyuszika sapkája

Mozgalmat alapítottunk, hogy mindenkinek jobb élete legyen, a politikusok becsületesen dolgozzanak értünk, a gyerekeink itthon nőjenek fel, és egyáltalán jobb legyen a közérzetünk a mindennapokban.

Beszélgetek emberekkel és aztán jönnek a kétkedő kérdések. Tényleg alulról szerveződtetek? Igen, mondom lelkesen. És ki van mögöttetek? Senki, nézek értetlenül. Ja, nincs mögöttetek senki, akkor szerinted lesz ebből valami? Hát így…

Sokan várnak egy tiszta, független, új kezdeményezést a következő választások előtt, aki mögött nem áll semmilyen befolyásos név. Na, de ha nincs elég hatalma a szervezetnek, akkor mire megy a nagy politikai háborúban. Semmire, mert nem is kívánunk csatázni, sokszor méltatlannak érezzük azt a viselkedést, ahogy a jelenlegi politikusok egymással parádéznak, mellesleg ezért tőlünk kapják a fizetésüket. A mi hátországunk azokból az emberekből áll, akik szeretnének nyugalmat és harmóniát, megérdemelt életet maguknak, biztos jövőt a gyermekeiknek, harmonikus nyugdíjas éveket a nagyszülőknek. Nem hiszem, hogy van olyan, aki mást szeretne, ha mégis, akkor rántson kardot és álljon be az eddigi csatatérre.

Mi várjuk azokat, akik sapkában vagy sapka nélkül túljárnak a medve eszén, és az egész kerek erdő népességének megnyitják az utat egy új, szebb világ felé. Persze van szakértelem, tapasztalat és képesség ahhoz, hogy mindez ne csak mese legyen, hanem valóság 2018-ban. Ne maradj ki belőle, legyél Te is a részese és néznek majd nagyot a hitetlenek!

Weith Katalin

Megosztás:
Share