Nagy érdeklődés az első Közéleti Klubunkon

A Magunkért Mozgalom december 14-én megtartotta az első MM Közéleti Klubot Budapesten. Közel 100 résztvevővel, telt házas volt az esemény.

17 óra után néhány perccel, a klub első részében Weith Katalin, a Magunkért Mozgalom alapítója fél órás előadásban bemutatta, milyen állapotok uralkodnak ma Magyarországon, mik a mozgalom céljai, és milyen eredményeket ért el az elmúlt fél év során. Beszélt a mozgalom kezdeményezéséről, a Civil választás 2017. országos rendezvényről is.

A klub második felében az érdeklődők kisebb-nagyobb csoportokban beszélgettek az elhangzottakról és ismerkedtek egymással. Nem nagyon akart senki hazamenni. Többen csatlakoztak a helyszínen, illetve még aznap a weboldalon a mozgalomhoz.

Ez volt az első találkozó, melyet havonta újabb összejövetelek követnek, és bővül a klubhálózat az ország különböző területein.

Az MM Közéleti Klub célja, hogy tájékoztassa az érdeklődőket, és szellemi műhelyként teret adjon mindazoknak, akik felelősséget éreznek és tenni akarnak MAGUNKÉRT!

Csatlakozz Te is közénk!
www.magunkert.com

Megosztás:
Share