Pártoló Tag

A Pártoló Tag azt jelenti, hogy csatlakozásoddal kinyilvánítod egyetértésed a Magunkért Mozgalom céljaival, és tagságoddal erősíted, növeled a csoportunkat.

Név:*
E-mail cím:*
Mobiltelefon:
Megye:*
Irsz:*
Település:*
Foglalkozás:
Miben tennél Magunkért?: Vezetői, menedzsment feladatok vállalása
Akciók, rendezvények szervezése
Filmek készítése
Informatikai feladatok
Egyebek:
Kijelentem, hogy a regisztrációs űrlapon megadott adataim nyilvántatrásához, tárolásához hozzájárulok.
Kijelentem, hogy adataim felhasználásához a mozgalom működésével összefüggő statisztikai kimutatások elkészítéséhez hozzájárulok, alkalmanként önkéntes kérdőív kitöltésével megkereshetnek.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációnál megadott adataidat a Magunkért Mozgalom kezeli és tárolja. Az adatkezelés időtartama addig szól, amíg azok törlését, zárolását nem kéred. Ezt bármikor megteheted a leiratkozas@magunkert.com mailre írva, a regisztráció során megadott felhasználóneved és e-mail címed megadásával. Adataidat a regisztrációdban megjelölt cél mellett a mozgalom működésével összefüggő statisztikai kimutatások elkészítéséhez szeretnénk felhasználni, alkalmanként önkéntes kérdőív kitöltésére szeretnénk felkérni. A Magunkért Mozgalom a mindenkori hatályos magyar jogszabályok ( 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről, valamint a 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól ) valamint a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény vonatkozó rendelkezései alapján jár el, és csak és kizárólag pontos jogkövető magatartást folytat.

 

Megosztás: